Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Beszéljen helyettünk a vevő!

Balogh Erika

9 éves lányommal, és 3 éves kisfiammal mentünk az üzletbe, nekem és lányomnak szemüvegre van szükségünk.A látásvizsgálatunk nagyon gyorsan lezajlott. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt az üzletben, az eladó a kisfiamnak rajzolt, hogy ne unatkozzon a mi vizsgálatunk alatt. Korábban voltak más boltokban rossz tapasztalataink, itt senki nem akart ránk tukmálni semmit, megpróbálták a a lehető legnagyobb kedvezményt kihozni, nagyon gyorsan elkészültek a szemüvegeink. Ennek örömére készítettünk másikat is, és most már mindig ide fogunk járni. Ajánlom mindenkinek, aki szemüveg vásárlás, és szemvizsgálat közben nem akarja feltétlenül rosszul érezni magát. A keretek és üvegek magas minőséget képviselnek, egyedi darabok is vannak elérhető áron, vagy akciósan. Én húsz év szemüveges múlttal most éreztem úgy, hogy ennek így kell működnie.”

Fogarasi Borcsa

Egy nehéz nap után extra fáradtan és szétesve mentem szemvizsgálatra és szemüvegkeret választásra. Kedvességgel, végtelen türelemmel foglalkoztak velem egész végig. A hozzáértő és alapos magyarázatok mellett a hölgy végig azon volt, hogy anyagilag is a legjobban jöjjek ki.

Oláh István

Meglepő gyorsan megkaptam a szemüvegem és meg vagyok elégedve a kiszolgálással is ,nagyon kedves volt az eladó .

Trieb Judit

Választék,profizmus,jó árak, türelem, kedvesség és minden, ami kell, hogy a vevő központban érezze magát

Vincze Anikó
Mindenkinek ajánlani tudom! Kedvesen végtelen türelemmel foglalkoznak az emberrel. Hozzáértő és alapos magyarázatok mellett sikerült egy tökéletes szemüveget választanunk a lányomnak